Sergiu Bîlcea: „Vot pentru majorarea salariilor bugetarilor”

  de - | 31 May 2022, 2:14 PM | Comunicate contra cost

  0

  Personalul plătit din fonduri publice va beneficia de o creștere a salariilor începând cu 1 iulie, conform votului acordat în Camera Deputaților. „Creșterea prețurilor generată de război a dus la scumpiri în lanț. Pentru a proteja nivelul de trai, am votat pentru creșterea salariilor prin modificarea Legii-cadru nr.153/2017 privind salarizarea personalului plătit din fonduri publice. Consider că este o măsură necesară, care ajută în acest moment numeroase familii. Este un vot care exprimă angajamentul nostru de a guverna pentru oameni, care dă încredere în viitor și în capacitatea de a depăși criza. În același timp, fondurile europene ne permit să stimulăm investițiile și să aducem un aport de capital economiei și mediului privat”, a declarat deputatul PNL Sergiu Bîlcea.


  Comunicatul de față a fost publicat contra cost. Conținutul acestuia reprezintă în mod exclusiv punctul de vedere al partidului / organizației mai sus amintit/e, pentru care Redacția Special Arad nu-și asumă nicio responsabilitate. 

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.