duminicã, 23 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Sergiu Bîlcea: „Vești bune pentru Arad: 12,3 milioane de lei de la Guvern pentru gaz și constructor pentru pasajul din Micălaca!”

  de - | 22 martie 2022, 6:29 PM | Comunicate contra cost

  0

  Deputatul PNL Sergiu Bîlcea a anunțat două vești bune pentru Arad: de la Guvern vin bani pentru apă caldă și căldură și se deblochează lucrările la pasajul din Micălaca.

  Sprijinul Guvernului acordat pentru căldura și apa caldă asigurată arădenilor continuă. Prin ordinul ministrului dezvoltării, lucrărilor publice și administrației Cseke Attila, Aradul este cel mai important beneficiar al ajutorului guvernamental: a primit 12,3 milioane de lei din totalul de 27,8 milioane de lei!

  „Scumpirea gazului a afectat grav administrațiile locale care îl folosesc pentru furnizarea agentului termic. Așa cum am spus și cu alte ocazii, sprijinul din partea Guvernului pentru administrația din Arad a fost consistent anul trecut și anul acesta. Iată acum că Aradul primește o nouă sumă mare de bani care ajută administrația să asigure apa caldă și căldura. Acestea sunt soluțiile pe termen scurt. Pe termen lung, avem la dispoziție fonduri europene pentru a reface sistemul energetic. Sper că vom folosi aceste oportunități pentru energie termică mai ieftină și pentru a nu depinde de sprijinul Guvernului”, a spus Sergiu Bîlcea.

  Se apropie momentul în care lucrările la pasajul din Micălaca pot fi reluate. A fost anunțat câștigătorul licitației pentru „Pasaj denivelat pe centura de ocolire Arad (DN 7 km 540+248) peste CF Arad – București”.  Ofertantul desemnat câștigător este SPIC SRL, contractul are valoarea de peste 31 de milioane de lei și poate fi semnat dacă nu vor fi depuse contestații.

  „Era și timpul să facem un nou pas pentru a finaliza investiția blocată din cauza unui lanț de greșeli și piedici politice. Voi continua să urmăresc cu atenție fiecare pas al acestei investiții, pentru a avea în sfârșit pasajul care va rezolva o parte din problemele de trafic din Micălaca, de pe centura Aradului și la ieșirea spre Șiria”, a declarat deputatul Sergiu Bîlcea.


  Comunicatul de față a fost publicat contra cost. Conținutul acestuia reprezintă în mod exclusiv punctul de vedere al partidului / organizației mai sus amintit/e, pentru care Redacția Special Arad nu-și asumă nicio responsabilitate.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.