joi, 13 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Sergiu Bîlcea: „Trei investiţii deblocate pentru Arad”

  de - | 25 iulie 2022, 6:03 PM | Comunicate contra cost

  0

  Trei obiective importante pentru Arad, dar care au fost întârziate sau blocate în ultimii ani, au intrat recent pe o direcţie favorabilă. Este vorba despre pasajul peste calea ferată din Micălaca, reabilitarea Canalului Mureşel şi construcţia noului Palat al Copiilor.

  Există o nemulţumire justificată faţă de întârzierea rezolvării celor trei investiţii. În calitate de deputat, am făcut demersuri pentru a le debloca şi pentru a intra în faza lucrărilor. La pasajul din Micălaca, avem constructor şi s-a emis ordinul de începere a lucrărilor, sper să meargă totul bine şi până anul viitor să fie gata lucrarea, care va rezolva o parte din problemele de trafic din zonă. Pentru Canalul Mureşel, după 15 august încep lucrările de decolmatare a zonelor neintubate din intravilanul municipiului. Palatul Copiilor este o investiţie mult aşteptată, pentru că oferă oportunităţi educaţionale şi de timp liber pentru copii şi pentru că va contribui la aspectul frumos şi funcţional al zonei Pădurice. În acest moment, 85% din lucrare este gata, se lucrează în continuare și așteptăm finalizarea anul viitor. Voi urmări în continuare desfăşurarea lucrărilor la cele trei investiţii, sper să ajungem fără probleme la momentul inaugurării”, a spus deputatul PNL Sergiu Bîlcea.


  Comunicatul de față a fost publicat contra cost. Conținutul acestuia reprezintă în mod exclusiv punctul de vedere al partidului / organizației mai sus amintit/e, pentru care Redacția Special Arad nu-și asumă nicio responsabilitate.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.