joi, 18 aprilie, 2024

Special Arad Logo

  Sergiu Bîlcea: „Trebuie să accelerăm lucrările de reabilitare a clădirilor din centru!” (P)

  de - | 25 mai 2023, 6:19 PM | Comunicate contra cost

  0

  Reabilitarea clădirilor și fațadelor în centrul Aradului trebuie să continue în ritm accelerat, a apreciat deputatul Sergiu Bîlcea, președintele PNL Municipiul Arad, într-o conferință de presă organizată pe șantierul Colegiului Național Elena Ghiba Birta.

  „Sunt aici în dublă calitate, de fost elev al acestui liceu și de deputat. Este o bucurie să fiu aici, aproape de revenirea elevilor în clădirea renovată a Colegiului Național Elena Ghiba Birta. Este unul dintre proiectele câștigate de administrația locală în 2018, ne-am propus să finalizăm toate proiectele începute înainte de 2020. Apreciez demersul Primăriei de a reabilita mai multe clădiri istorice și fațade, efortul trebuie să continue și trebuie accelerat, indiferent dacă vorbim despre clădiri ale administrației sau de clădiri cu proprietari privați. Mi-aș dori ca parteneriatul între Primărie și zona privată să funcționeze mai bine, Aradul are nevoie de încredere, trebuie să accelerăm lucrările de reabilitare a clădirilor pentru că zona centrală este o etichetă a orașului nostru, zona de prezentare. Îmi doresc să avem în perioada următoare cât mai multe clădiri, fațade reabilitate”, a spus Sergiu Bîlcea.


  Comunicatul de față a fost publicat contra cost. Conținutul acestuia reprezintă în mod exclusiv punctul de vedere al partidului / organizației mai sus amintit/e, pentru care Redacția Special Arad nu-și asumă nicio responsabilitate.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.