Sergiu Bîlcea: „Statul nu mai poate solicita cetățenilor copii după actele pe care le-a emis”

  de - | 14 octombrie 2021, 10:57 AM | Comunicate contra cost

  0

  S-a făcut un pas mare pentru reducerea birocrației, prin adoptarea unei legi prin care se interzice instituţiilor publice şi organelor de specialitate ale administraţiei publice centrale să solicite copii de pe avize sau alte documente care au fost emise de către entităţi ale statului.

  „Am votat acest proiect de lege în Camera Deputaților, care este for decizional. Evident că această lege trebuie dublată de reforme ale instituțiilor publice și digitalizare. Avem la dispoziție fonduri europene pentru sisteme care să permită verificarea documentelor, fără să mai pune pe drumuri cetățenii și firmele. Suntem în era digitală, trebuie să folosim tehnologia pentru a reduce birocrația, pentru a organiza mai bine relația cu cetățenii și mediul de afaceri, pentru a reduce timpul petrecut în instituții sau alergând între instituții”, a declarat deputatul PNL Sergiu Bîlcea.


  Comunicatul de față a fost publicat contra cost. Conținutul acestuia reprezintă în mod exclusiv punctul de vedere al partidului / organizației mai sus amintit/e, pentru care Redacția Special Arad nu-și asumă nicio responsabilitate. 

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.