vineri, 19 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Sergiu Bîlcea: „Sprijin pentru sport și o viață sănătoasă!”

  de - | 12 ianuarie 2023, 6:07 PM | Comunicate contra cost

  0

  O lege importantă pentru cei care practică sportul a fost promulgată de președintele Klaus Iohannis, anunță deputatul PNL Sergiu Bîlcea. Oamenii pot cere angajatorilor să le deconteze abonamente pentru sport în limita a 400 de euro pe an, pentru ei sau pentru copii (persoane aflate în întreținere).

  „Mă bucur că această lege pe care am votat-o a fost promulgată de președintele Iohannis și va intra în vigoare. Este un îndemn la sport și la un stil de viață sănătos, un sprijin atât pentru cetățeni cât și o decizie care ajută la dezvoltarea sălilor de sport. Oamenii pot solicita angajatorului decontarea abonamentelor. Angajatorul nu are nimic de pierdut pentru că deduce suma din impozit și este obligat să deconteze abonamentele”, a spus deputatul PNL Sergiu Bîlcea.


  Comunicatul de față a fost publicat contra cost. Conținutul acestuia reprezintă în mod exclusiv punctul de vedere al partidului / organizației mai sus amintit/e, pentru care Redacția Special Arad nu-și asumă nicio responsabilitate.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.