vineri, 21 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Sergiu Bîlcea: „S-a semnat contractul pentru amenajarea Mureșelului!”

  de - | 4 mai 2022, 12:31 PM | Comunicate contra cost

  0

  Amenajarea Canalului Mureșel, un obiectiv mult așteptat de mulți arădeni, intră în linie dreaptă. Deputatul PNL Sergiu Bîlcea a anunțat că a fost semnat contractul de execuție a lucrărilor pentru amenajarea canalului în valoare de 4,7 milioane de lei fără TVA, din fonduri europene. Lucrările pot să înceapă săptămâna aceasta și trebuie finalizate în 15 luni, până în iulie 2023.

  „Este o veste bună pentru Arad, Mureșelul trebuie transformat dintr-o problemă într-o oportunitate. Știm disconfortul provocat unor arădeni, din cauza mirosului, știm câte demersuri s-au făcut pentru această lucrare. Am avut în ultimul timp mai multe intervenții, interpelări și contacte, am urmărit îndeaproape accesarea proiectului european. Acum am ajuns în faza în care se lucrează, sperăm să meargă totul foarte bine și să avem lucrarea finalizată în vara anului viitor. Voi urmări aceste lucrări în continuare”, a declarat Sergiu Bîlcea. Lucrările vizează decolmatarea canalelor Mureșel și Ier pe o lungime de 33,8 km, modernizarea unor stații și construcții civile necesare pentru întreținerea acestora, lucrări la instalațiile electrice, stăvilare și sisteme de irigații.


  Comunicatul de față a fost publicat contra cost. Conținutul acestuia reprezintă în mod exclusiv punctul de vedere al partidului / organizației mai sus amintit/e, pentru care Redacția Special Arad nu-și asumă nicio responsabilitate. 

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.