Sergiu Bîlcea: „România accesează primele fonduri europene din PNRR”

  de - | 2 December 2021, 1:08 PM | Comunicate contra cost

  0

  Începem să utilizăm banii europeni din Planul Național de Redresare și Reziliență (PNRR), prima tranșă din pre-finanțare în valoare de circa 1,8 miliarde euro. Tranșa a doua a pre-finanțării, de aproximativ 1,94 miliarde euro va intra la Ministerul de Finanțe în cursul acestei luni.

  „Avem șansa să investim în economie, în infrastructură, în reforme cu ajutorul fondurilor europene. Dacă în trecut România nu avea bani pentru reforme, acum putem să accesăm fonduri europene și să relansăm economia. Avem la dispoziție în următorii ani prin PNRR 29,2 miliarde de euro și 52 de miliarde prin POR 2021 – 2027. Sper să reușim să utilizăm corect aceste fonduri și să realizăm investiții pentru o viață mai bună în Arad, în România”, a declarat deputatul PNL Sergiu Bîlcea.


  Comunicatul de față a fost publicat contra cost. Conținutul acestuia reprezintă în mod exclusiv punctul de vedere al partidului / organizației mai sus amintit/e, pentru care Redacția Special Arad nu-și asumă nicio responsabilitate.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.