Primul lider Yakuza condamnat la moarte în Japonia: „Veţi regreta această decizie tot restul vieţii!”

  de - | 25 August 2021, 10:45 PM | Internaţional

  0

  (foto: ANN News)

  Un tribunal din sud-vestul Japoniei l-a condamnat la moarte prin spânzurare pe șeful Kudo-kai, cel mai mare grup Yakuza din zona Kita-Kyushu, relatează BBC, citat de Aleph News.

  Tribunalul din orașul Fukuoka a constatat că Nomura Satoru, în vârstă de 74 de ani, a ordonat patru agresiuni, dintre care una s-a soldat cu moartea.

  Verdictul este fără precedent pentru că Nomura nu a comis personal acele crime și nici nu există dovezi directe împotriva lui.

  Este pentru prima dată când un membru important al mafiei japoneze, Yakuza, a fost condamnat la moarte.

  „Am cerut o decizie corectă… Veți regreta acest lucru pentru tot restul vieții”, i-a spus Nomura judecătorului care a prezidat ședința, după pronunțarea sentinței.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  0 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.