luni, 22 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Sergiu Bîlcea: „Rectificare pozitivă – fiecare localitate primește bani de la Guvern!”

  de - | 26 august 2021, 12:25 PM | Comunicate contra cost

  0

  Vești bune de la guvernul condus de Florin Cîțu: mâine vom avea o rectificare bugetară pozitivă. Fiecare localitate va primi fonduri pentru investiții și dezvoltare, anunță deputatul PNL Arad Sergiu Bîlcea. „Avem o rectificare bugetară pozitivă, asta înseamnă că România a produs mai mulți bani decât se estimase inițial, deci o veste bună. Sumele suplimentare sunt orientate spre investiții, spre administrațiile locale, aproape de cetățeni. Multe proiecte locale așteaptă sprijinul guvernamental pentru a continua. Noi credem că investițiile guvernamentale și locale sunt soluția cea mai bună pentru a crește în continuare, astfel putem avea drumuri mai bune, grădinițe, școli și spitale renovate. În același timp, sprijinim economia prin crearea de noi locuri de muncă. Rectificarea bugetară de mâine este un prim pas, urmează o nouă rectificare pozitivă în 10 septembrie, ceea ce arată performanțe bune la guvernare și dorința guvernului Cîțu de a susține dezvoltarea prin investiții”, a declarat deputatul PNL Sergiu Bîlcea.


  Comunicatul de față a fost publicat contra cost. Conținutul acestuia reprezintă în mod exclusiv punctul de vedere al partidului / organizației mai sus amintit/e, pentru care Redacția Special Arad nu-și asumă nicio responsabilitate.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.