miercuri, 24 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Sergiu Bîlcea: „Prețul RCA trebuie plafonat” (P)

  de - | 30 martie 2023, 1:27 PM | Comunicate contra cost

  0

  Șoferii și firmele din România sunt afectați de problemele legate de asigurările auto obligatorii (RCA), apreciază deputatul PNL Sergiu Bîlcea. Acesta consideră că ASF, instituția responsabilă cu reglementarea acestui domeniu, a fost depășită de situație.

  „Este nevoie de o intervenție a autorităților. În condițiile în care avem deja inflație mare și multe dificultăți, o creștere a prețurilor RCA necontrolată nu poate fi acceptată. Nu sunt de vină nici cetățenii, nici firmele care au parc auto că au falimentat două societăți de asigurări! Plafonarea prețurilor este o soluție corectă pe termen scurt, care ne ajută să depășim acest moment și să pregătim deciziile necesare pentru a avea o piață predictibilă a asigurărilor auto”, a declarat deputatul PNL Sergiu Bîlcea.


  Comunicatul de față a fost publicat contra cost. Conținutul acestuia reprezintă în mod exclusiv punctul de vedere al partidului / organizației mai sus amintit/e, pentru care Redacția Special Arad nu-și asumă nicio responsabilitate.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.