vineri, 21 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Sergiu Bîlcea: „Policlinica CFR devine funcțională după aprobarea schemei de personal” (P)

  de - | 23 august 2023, 1:58 PM | Comunicate contra cost

  2

  O investiție guvernamentală în sistemul de sănătate arădean, Policlinica CFR, finalizată deja, este încă nefuncțională din cauze birocratice. Deputatul PNL Sergiu Bîlcea a semnalat această problemă Ministerului Apărării, de care depinde unitatea medicală, și a cerut să se ia măsuri pentru punerea în funcțiune a policlinicii. Prin intermediul unei întrebări, acesta a explicat importanța valorificării acestei investiții în sistemul de sănătate, în favoarea arădenilor.

  „Pentru reabilitarea Policlinicii CFR, au fost făcute investiții de peste 5,2 milioane de lei, iar pentru aparatura medicală investiții de peste 5,5 milioane de lei. În răspunsul primit, MApN apreciază că investițiile în dotări sunt suficiente pentru buna funcționare a unității medicale. De asemenea, se specifică faptul că blocajul este legat de problema angajării personalului necesar. Statul de funcții, 58 de posturi civile și militare, a intrat în vigoare la începutul anului. MApN a transmis Ministerului Sănătății macheta cu posturile vacante și bugetate, care va trebui aprobată de Guvern. Demersurile sunt în desfășurare în acest moment, evident cu un ritm mai lent decât ne-am dori. Voi urmări în continuare acest proces birocratic, consider că Policlinica CFR este o investiție bine venită care trebuie valorificată cât mai repede pentru ca arădenii să beneficieze de servicii medicale de calitate”, a spus deputatul Sergiu Bîlcea.


  Comunicatul de față a fost publicat contra cost. Conținutul acestuia reprezintă în mod exclusiv punctul de vedere al partidului / organizației mai sus amintit/e, pentru care Redacția Special Arad nu-și asumă nicio responsabilitate.

   

  • Citește și: Încă un an s-a scurs, iar modernul ambulatoriu din fosta policlinică CFR e încă nefolosit. Cum explică autoritățile situația · Special Arad

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  0 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.