sâmbãtã, 20 aprilie, 2024

Special Arad Logo

  Sergiu Bîlcea: „PNL vrea creșterea investițiilor la 7,2% din PIB!”

  de - | 6 decembrie 2022, 4:36 PM | Comunicate contra cost

  0

  Una dintre prioritățile bugetului pentru anul viitor este creșterea investițiilor, susține deputatul PNL Sergiu Bîlcea. Liberalii susțin o creștere a investițiilor cu 7,2%, reprezentând peste 110 miliarde de lei.

  „Investițiile ajută economia, creează și mențin locurile de muncă și în același timp ne permit să modernizăm România. 110 miliarde de lei, în special din fonduri europene, sunt o sumă generoasă pentru proiecte care în final trebuie să ducă la o viață mai bună pentru români. Aceste investiții se referă la autostrăzi, școli, energie nepoluantă, transport, toate aspecte esențiale în viața de zi cu zi a oamenilor. Continuăm astfel să creștem ritmul investițiilor, după ce anul acesta am ajuns la aproape 90 de miliarde de lei, cea mai mare sumă de după Revoluție. Investițiile sunt cea mai sigură cale spre locuri de muncă mai bine plătite, servicii de calitate pentru cetățeni. La Arad, avem în derulare cele mai mari investiții din ultimele decenii, mă refer la drumul expres Arad – Oradea, centura de sud-est, modernizarea căii ferate Arad – Timișoara – Caransebeș”, a declarat deputatul Sergiu Bîlcea.


  Comunicatul de față a fost publicat contra cost. Conținutul acestuia reprezintă în mod exclusiv punctul de vedere al partidului / organizației mai sus amintit/e, pentru care Redacția Special Arad nu-și asumă nicio responsabilitate.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.