Sergiu Bîlcea: „Pasajul din Micălaca trebuie să fie gata în luna iulie!” (P)

  de - | 23 March 2023, 7:00 PM | Comunicate contra cost

  1

  Deblocarea lucrărilor la pasajul din Micălaca și finalizarea lor au fost obiective urmărite constant de deputatul Sergiu Bîlcea, a explicat acesta în cadrul unei conferințe de presă la sediul PNL.

  „Lucrările la pasaj au fost blocate atât de mult timp și au generat atât de multe probleme încât un politician este tentat să fugă de subiect, să îl ocolească. Eu consider totuși că, tocmai pentru că au fost probleme ani de zile, trebuie să ne concentrăm pentru terminarea investiției. Am adresat mai multe întrebări și interpelări pe această temă, în afară de alocarea banilor în buget este instrumentul pe care pot să îl folosesc pentru a urgenta lucrările.

  La începutul acestei sesiuni parlamentare, am adresat din nou o întrebare ministrului transporturilor Sorin Grindeanu, în care am explicat importanța investiției și am cerut informații despre mersul lucrărilor. La începutul lunii martie, au fost executate 40% din lucrările rămase și se muncește intens, așa cum putem constata dacă trecem prin zonă. Mă bucur că termenul pentru finalizarea lucrării a rămas vara acestui an, mai precis 14 iulie. Voi continua să monitorizez evoluția lucrărilor până când vom avea, în sfârșit, pasajul bun pentru circulație”, a spus deputatul Sergiu Bîlcea.


  Comunicatul de față a fost publicat contra cost. Conținutul acestuia reprezintă în mod exclusiv punctul de vedere al partidului / organizației mai sus amintit/e, pentru care Redacția Special Arad nu-și asumă nicio responsabilitate.

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. „La începutul lunii martie, au fost executate 40% din lucrările rămase și se muncește intens, așa cum putem constata dacă trecem prin zonă. Mă bucur că termenul pentru finalizarea lucrării a rămas vara acestui an, mai precis 14 iulie.” – mă, voi ați înebunit ?😲
   Iar ați luat etnobotanice…?
   .
   14 Iulie … , care an? 2025 sau 2026?
   Pt ca, cu DOAR 40% (și asta cu multă indulgență!) executate până în prezent, 2023 sau 2024 este total exclus !!!
   Sau aveți impresia că sunteți tot prin …Dubai ? 🤔.
   .
   Măi, o iarnă întreagă CÅT SE POATE DE BLÂNDĂ, italienii de la Todini abia au reusit să ridice 1 picior de la pasajul care traverseaza A1, la Sânandrei , pt viitoarea coborâre spre DN69, si să „barberească” niște macadam. …. Si asta după ce „s-a rățoit” Grindeanu la ei…!
   .
   Iar acum veniți voi cu SF- uri, dupa „modelul Falcă”, (după cum l-a apucat mai nou și pe Bibarț 😦) și încercați să-i „aburiți” pe idioți (puțini câți au mai rămas) cu basmele voastre de 2 bani.
   Măcar de-ați tăcea nabii și să ne anunțați când, eventual, e gata; asta dacă o’ mai trâii până atunci… 🤔

   0 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  6 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.