marþi, 23 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Sergiu Bîlcea: „Pasaj rutier și alte investiții pentru traficul în zona Arad – Vladimirescu!”

  de - | 16 februarie 2023, 4:03 PM | Comunicate contra cost

  0

  Impactul pozitiv pe care îl au investițiile legate de reabilitarea căii ferate Arad – Timișoara – Caransebeș au fost subiectul principal prezentat de deputatul Sergiu Bîlcea în conferința de presă PNL. Recent, a fost semnat certificatul de urbanism pentru cel mai mare proiect de cale ferată în România.

  „Investiția are o influență pozitivă asupra municipiului. Prevede construcția unui pasaj rutier peste calea ferată între Arad și Vladimirescu și două zone de subtraversare între cele două localități. Cred că sunt soluții așteptate, care vor fluidiza traficul din zonă și vor reduce aglomerația.

  Se lucrează la proiectare și vreau să vedem soluțiile pentru panourile fonoabsorbante care vor fi instalate în Micălaca. Oricum, traficul feroviar va fi mult redus prin construcția podului feroviar care permite redirecționarea trenurilor de marfă.

  Mi-aș dori să scoatem cu totul traficul feroviar din Micălaca dar nu știu dacă este posibil. De asemenea, Gara din Aradul Nou și zona din jur vor fi reamenajate. În mod normal, toamna aceasta ar trebui să fie gata proiectul iar anul viitor în primăvară ar trebui să înceapă lucrările”, a declarat Sergiu Bîlcea.


  Comunicatul de față a fost publicat contra cost. Conținutul acestuia reprezintă în mod exclusiv punctul de vedere al partidului / organizației mai sus amintit/e, pentru care Redacția Special Arad nu-și asumă nicio responsabilitate.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.