marþi, 18 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Sergiu Bîlcea: „Guvernul a alocat 24,8 milioane de lei pentru județul Arad”

  de - | 7 octombrie 2021, 10:52 AM | Comunicate contra cost

  0

  O nouă alocare de fonduri decisă de Guvernul PNL aduce fonduri pentru Arad, după ce în luna septembrie Primăria Arad a primit 22 de milioane de lei iar Consiliul Județean Arad 14 milioane de lei. Deputatul PNL Sergiu Bîlcea consideră că aceste alocări arată un Guvern care respectă Aradul și susține proiectele de dezvoltare locală.

  „Aradul primește 24,8 milioane de lei, bani care merg spre Consiliul Județean, 2,5 milioane de lei și spre 73 de localități. Aceste fonduri sunt destinate plății unor cheltuieli curente și ajută administrațiile locale din tot județul. După ani în care Aradul a fost pus la coada investițiilor guvernamentale de către PSD, avem o guvernare liberală care respectă Aradul și care înțelege că prin susținerea administrațiilor locale, banii merg aproape de cetățeni și de nevoile lor. De aceea, susținerea unei guvernări de dreapta, în care PNL are un rol central, nu este pentru județul nostru o simplă problemă politică, este o șansă pentru dezvoltare”, a declarat deputatul PNL Arad Sergiu Bîlcea.


  Comunicatul de față a fost publicat contra cost. Conținutul acestuia reprezintă în mod exclusiv punctul de vedere al partidului / organizației mai sus amintit/e, pentru care Redacția Special Arad nu-și asumă nicio responsabilitate. 

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.