joi, 18 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Sergiu Bîlcea: „Grădiniță nouă construită de la zero în Andrei Șaguna, comuna Zimandul Nou!” (P)

  de - | 7 septembrie 2023, 6:30 PM | Comunicate contra cost

  0

  O grădiniță nouă, dotată la standarde europene  a fost inaugurată  în localitatea Andrei Șaguna. De această investiție, realizată de Primăria Zimandul Nou, printr-un proiect pe fonduri europene și cu sprijinul Consiliului Județean Arad  vor beneficia 80 de copii. Grădinița are în dotare patru săli de clasă, o sală de mese, o bucătărie complt utilată și un spațiu de joacă generos, aflat în curtea clădirii.

  „Inaugurarea  grădiniței din Andrei Șaguna este o dovadă că la nivelul județului Arad se dorește un învățământ de calitate, cu grădinițe și școli moderne, la cele mai ridicate standard, un învățământ bazat pe nevoile celor mici! Felicitări primarului Dorel Vidran, este plin de speranță să vezi spații noi pentru copii, pentru educație. Mă bucur atât pentru cei mici, care vor beneficia de cele mai bune condiții cât și pentru părinții lor” a declarat deputatul Sergiu Bîlcea, prezent la inaugurarea acestui obiectiv.


  Comunicatul de față a fost publicat contra cost. Conținutul acestuia reprezintă în mod exclusiv punctul de vedere al partidului / organizației mai sus amintit/e, pentru care Redacția Special Arad nu-și asumă nicio responsabilitate.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.