miercuri, 12 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Sergiu Bîlcea: „Fondurile europene: 40 de miliarde de euro disponibile prin 534 de apeluri!”

  de - | 17 februarie 2023, 11:38 AM | Comunicate contra cost

  0

  Șansa României de a produce dezvoltare și de a realiza reforme este legată de fondurile europene, este o idee frecvent susținută de deputatul PNL Arad Sergiu Bîlcea. Acesta apreciază Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene pentru lansarea calendarului cu toate apelurile de proiecte prin fonduri europene pentru 2023.
  „Potențialii beneficiari pot să urmărească mai ușor apelurile pentru proiecte. Este și un prilej să vedem global ce înseamnă fondurile europene pentru România: 40 de miliarde de euro disponibile prin 534 de apeluri! Prin politica de coeziune, putem realiza peste 600 km de drumuri, mii de rețele de apă și canalizare, spitale noi și școli renovate. Prin PNRR, sunt disponibile fonduri pentru infrastructură, digitalizare, eficiența energetică a clădirilor care presupune și renovarea lor, aspectul frumos al localităților, investiții pentru domeniul social, integrarea pe piața muncii a persoanelor din medii defavorizate și realizarea de centre pentru vârstnici”, susține deputatul Sergiu Bîlcea.


  Comunicatul de față a fost publicat contra cost. Conținutul acestuia reprezintă în mod exclusiv punctul de vedere al partidului / organizației mai sus amintit/e, pentru care Redacția Special Arad nu-și asumă nicio responsabilitate.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.