joi, 13 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Sergiu Bîlcea: „Este curioasă opoziţia faţă de finanţarea cluburilor sportive”

  de - | 22 iulie 2022, 7:16 PM | Comunicate contra cost

  0

  Sergiu Bîlcea, preşedintele PNL Municipiul Arad şi deputat, a reafirmat solicitarea adresată administraţiei locale de a deschide etapa doi a finanţării pentru sport şi a răspuns celor care au criticat acest demers.

  Deranjează foarte tare solicitarea mea de a deschide sesiunea 2 de finanţare pentru sportul arădean, dar mergem înainte! De ce? Pentru că astăzi în România sportul aflat în dificultate are nevoie de bani publici. Şi pentru că sportul reprezintă imaginea şi identitatea Aradului.

  Sunt unul dintre cei care consideră că mediul de afaceri trebuie să fie aproape de sport, în parteneriat cu administraţia. Mai departe, nu decid eu cine, dacă şi când devine acţionar la un club sau altul. Indiferent cine va conduce, voi susţine UTA şi sportul arădean.

  Este curioasă opoziţia faţă de finanţarea cluburilor sportive acum, deşi este acelaşi mecanism folosit în ultimii ani, lansarea proiectelor prin CMCA. Este grav că un partid politic (USR) care a cerut în trecut administraţiei să susţină UTA şi baschetul, acum mă atacă pentru acest demers (nu am să răspund nominal consilierului local care s-a remarcat prin declaraţii stupide, inclusiv pentru că a târât UTA într-un scandal naţional cu tentă rasistă). Ipocrizia e mare şi înţeleg că sunt şi nişte interese personale la unii, dar NU atacaţi UTA şi sportul arădean pentru ambiţiile voastre de doi bani!”, a spus Sergiu Bîlcea.


  Comunicatul de față a fost publicat contra cost. Conținutul acestuia reprezintă în mod exclusiv punctul de vedere al partidului / organizației mai sus amintit/e, pentru care Redacția Special Arad nu-și asumă nicio responsabilitate.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.