vineri, 8 decembrie, 2023

Special Arad Logo

  Sergiu Bîlcea: Economia își revine repede, avem șansa reformelor

  de - | 19 mai 2021, 11:29 AM | Comunicate contra cost

  0

  Revenirea economiei, mai rapidă decât se estimase, oferă României perspective bune, care trebuie valorificate prin reforme și investiții, consideră deputatul PNL Sergiu Bîlcea. Cifrele arată că economia României a crescut în primul trimestru din 2021 cu 2,8% faţă de ultimul trimestru al anului trecut, în condițiile în care și trimestru 4 din 2020 a avut o creștere peste cea prognozată.

  „Sunt vești foarte bune, care oferă perspective și mai bune. Specialiștii cred că putem ajunge la o creștere de 7% în 2021, ceea ce arată o depășire rapidă a crizei generate de pandemie. Aceste rezultate se datorează românilor, economiei, dar și strategiei de a nu opri motoarele economiei în pandemie. Revenirea rapidă a economiei și perspectiva utilizării fondurilor europene pentru redresare și reziliență ne oferă șansa de a realiza reformele necesare, de a moderniza instituțiile publice și de a investi în domenii strategice ca sănătatea, infrastructura, educația. Doar cu instituții reformate și eficiente, investiții publice mari care susțin o economie competitivă vom reuși să îmbunătățim nivelul de trai al tuturor românilor”, a declarat deputatul Sergiu Bîlcea, președintele PNL Municipiul Arad.


  Comunicatul de față a fost publicat contra cost. Conținutul acestuia reprezintă în mod exclusiv punctul de vedere al partidului / organizației mai sus amintit/e, pentru care Redacția Special Arad nu-și asumă nicio responsabilitate.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  0 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.