miercuri, 4 octombrie, 2023

Special Arad Logo

  Sergiu Bîlcea: „Diploma „Arădeni cu care ne mândrim” pentru elevele de 10 la Bacalaureat!” (P)

  de - | 6 iulie 2023, 7:21 PM | Comunicate contra cost

  0

  Elevele de 10 la Bacalaureat au primit public aprecieri și diploma „Arădeni cu care ne mândrim” din partea deputatului Sergiu Bîlcea, pe scena Teatrului de Vară! Denisa Ștefea și Ioana Paul sunt absolvente ale Colegiului Național „Moise Nicoară”.

  „Prin rezultatele excelente, sunt un exemplu și o sursă de inspirație pentru tineri. Îi felicit pe toți cei care au promovat examenele în această vară, pe toți elevii care s-au pregătit bine și au primit note mari, chiar dacă nu 10 curat. Avem nevoie de tineri bine pregătiți, de profesioniști adevărați pentru a construi o societate performantă!”, a spus deputatul PNL Sergiu Bîlcea.

  Momentul de recunoaștere publică a meritelor elevilor de 10 pe scena Teatrului de Vară de către deputatul Sergiu Bîlcea împreună cu vicepreședintele CJA, Ionel Bulbuc, a devenit deja o tradiție.


  Comunicatul de față a fost publicat contra cost. Conținutul acestuia reprezintă în mod exclusiv punctul de vedere al partidului / organizației mai sus amintit/e, pentru care Redacția Special Arad nu-și asumă nicio responsabilitate.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.