duminicã, 14 aprilie, 2024

Special Arad Logo

  Sergiu Bîlcea, deputat PNL: „Vot pentru interzicerea vânzării țigărilor electronice către minori!” (P)

  de - | 27 februarie 2024, 2:29 PM | Comunicate contra cost

  0

  Legislația care prevede interzicerea vânzării produselor de tutun către minori este depășită, prin proliferarea consumului de produse noi, printre care țigările electronice. Deputații au dat votul final pentru modificarea cadrului legislativ, mai precis pentru interzicerea vânzării către minori a ţigărilor electronice, a declarat deputatul PNL Sergiu Bîlcea.

  „Minorii nu vor mai putea cumpăra aceste produse nocive, ţigaretele electronice, flacoanele de reumplere pentru ţigarete, dispozitivele electronice pentru încălzirea tutunului, în plus se interzice și vânzarea lor prin automate. Unitățile de învățământ au obligația de a introduce în regulament măsuri coercitive împotriva fumatului, indiferent dacă vorbim despre țigările pe bază de tutun sau electronice. De asemenea, este în discuție și eliminarea sau limitarea publicității la astfel de produse. Modificarea legislației era absolut necesară pentru protejarea copiilor și adolescenților de produse nocive care le afectează sănătatea”, a declarat deputatul Sergiu Bîlcea.


  Comunicatul de față a fost publicat contra cost. Conținutul acestuia reprezintă în mod exclusiv punctul de vedere al partidului / organizației mai sus amintit/e, pentru care Redacția Special Arad nu-și asumă nicio responsabilitate.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.