duminicã, 14 aprilie, 2024

Special Arad Logo

  Sergiu Bîlcea, deputat PNL: „România a primit peste 23 de miliarde de euro de la UE pentru perioada 2014 – 2020!” (P)

  de - | 16 februarie 2024, 1:42 PM | Comunicate contra cost

  1

  România a ajuns la 96% din fondurile europene solicitate Comisiei Europene pentru exercițiul financiar 2014 – 2020, în valoare de 23,112 miliarde euro, a declarat deputatul Sergiu Bîlcea, președintele PNL Municipiul Arad.

  „Este cea mai mare absorbție de fonduri europene de până acum. Beneficiile apartenenței la Uniunea Europeană sunt evidente, avem investiții obținute și duse la capăt cu succes în toată țara. La Arad, am utilizat din plin fondurile europene în acești ani, că să vă dau câteva exemple, au fost realizate drumul Arad – Șiria, drumurile din proiectul transfrontalier, podul peste Mureș pe strada Șaguna și modernizarea traficului între UTA și Aradul Nou, modernizarea secției UPU. În anii următori, așteptăm un impact mult mai mare al fondurilor europene, atât la nivel național cât și la Arad: drumul expres Arad – Oradea, centura de sud-est, modernizarea căii ferate Arad – Timișoara – Caransebeș și complexul Matern – Pediatrie sunt investiții la un nivel fără precedent la Arad”, a spus deputatul Sergiu Bîlcea.


  Comunicatul de față a fost publicat contra cost. Conținutul acestuia reprezintă în mod exclusiv punctul de vedere al partidului / organizației mai sus amintit/e, pentru care Redacția Special Arad nu-și asumă nicio responsabilitate.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  3 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.