joi, 18 aprilie, 2024

Special Arad Logo

  Sergiu Bîlcea: „Cazierul judiciar se poate elibera în formă electronică”

  de - | 8 decembrie 2022, 4:24 PM | Comunicate contra cost

  0

  A fost votată în Camera Deputaților modificarea legii nr.290/2004, pentru simplificarea procedurii de obținere a cazierului judiciar, anunță unul dintre inițiatorii legii, deputatul PNL Sergiu Bîlcea.

  „Continuăm simplificarea procedurilor prin digitalizare își încercăm să îi ajutăm pe oameni să rezolve problemele fără să se prezinte la ghișeu. Până acum, pentru cazierul judiciar se putea depune cererea online. De acum, prin modificarea legii la care am participat ca inițiator, și eliberarea cazierului se poate face în formă electronică. Unul dintre obiectivele majore pentru care putem să folosim fondurile europene este digitalizarea, care înseamnă de fapt reducerea birocrației, reducerea timpilor de așteptare și limitarea demersurilor pentru care este nevoie de deplasarea fizică la ghișeu”, a declarat deputatul Sergiu Bîlcea.


  Comunicatul de față a fost publicat contra cost. Conținutul acestuia reprezintă în mod exclusiv punctul de vedere al partidului / organizației mai sus amintit/e, pentru care Redacția Special Arad nu-și asumă nicio responsabilitate.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.