miercuri, 29 mai, 2024

Special Arad Logo

  Sergiu Bîlcea: „Caravana Sportului Arădean a fost un succes!” (P)

  de - | 27 iunie 2023, 11:23 AM | Comunicate contra cost

  0

  A doua ediție a Caravanei Sportului Arădean a poposit în cele mai mari trei cartiere ale orașului. Proiectul susținut de Consiliul Județean, Centrul Cultural Județean și numeroase cluburi sportive la inițiativa deputatului PNL Sergiu Bîlcea și-a propus să îndrume copiii spre sport. Aflată la ediția a doua, Caravana Sportului Arădean a fost un succes, un număr important de copii în special au intrat în contact cu reprezentanții cluburilor sportive, primul pas spre înscrierea la o disciplină sportivă și poate spre sportul de performanță.

  „Invitația la sport și mișcare, timp de calitate în aer liber, întâlnirea cu oferta cluburilor arădene: acestea au fost scopurile principale ale Caravanei Sportului Arădean, ediția a doua! Trei zile de sâmbătă consecutive, în cele mai mari cartiere ale Aradului – Micălaca, Aurel Vlaicu și Alfa – Caravana Sportului Arădean a invitat copiii în special și familiile lor la evenimente atractive. Au avut loc demonstrații și jocuri, au fost prezente cluburi reprezentând numeroase ramuri sportive. Scopul nostru a fost acela de a îndruma copiii spre sport, la începutul vacanței școlare, cu convingerea că astfel promovăm un stil de viață sănătos. Sper că în urma acestui șir de evenimente, vom avea mai mulți copii care se îndreaptă spre sport iar unii dintre ei vor face sport de performanță!”, a spus deputatul Sergiu Bîlcea.


  Comunicatul de față a fost publicat contra cost. Conținutul acestuia reprezintă în mod exclusiv punctul de vedere al partidului / organizației mai sus amintit/e, pentru care Redacția Special Arad nu-și asumă nicio responsabilitate.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.