Sergiu Bîlcea: „Bani de la Guvern pentru deblocarea proiectelor locale”

  de - | 17 septembrie 2021, 5:59 PM | Comunicate contra cost

  0

  Guvernul Cîțu a alocat astăzi 395 de milioane de lei pentru plata facturilor legate de 539 de obiective de investiții locale, finanțate prin etapele I și II ale Programului Național de Dezvoltare Locală (PNDL).

  „Suplimentarea de buget trebuie să acopere costurile majorării prețurilor materialelor de construcții și a salariilor. Este o alocare prin care sunt deblocate sute de investiții în județul Arad și în toată România, de care beneficiază foarte mulți oameni. Primarii așteptau aceste fonduri cu nerăbdare, pentru că au lucrări în derulare pe care nu le putea finaliza. Este greu să discutăm despre programul Anghel Saligny, dacă nu terminăm investițiile prin PNDL. Comentariile legate de conotații politice sunt neavenite: aceste peste 500 de proiecte sunt drumuri, școli, rețele de apă și canalizare din România, sunt investiții care trebuie terminate și care trebuie să facă mai bună viața oamenilor în comunitățile locale. Noi, cei din PNL, credem că prin investiții vom crea dezvoltare și o viață mai bună pentru oameni”, a declarat deputatul PNL Sergiu Bîlcea.


  Comunicatul de față a fost publicat contra cost. Conținutul acestuia reprezintă în mod exclusiv punctul de vedere al partidului / organizației mai sus amintit/e, pentru care Redacția Special Arad nu-și asumă nicio responsabilitate.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.