joi, 13 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Sergiu Bîlcea: „Aradul trebuie să fie pregătit să ia banii europeni pentru Cetate”

  de - | 22 martie 2022, 11:23 AM | Comunicate contra cost

  0

  Finanțarea din bani europeni pentru trecerea Cetății în circuitul civil este un obiectiv realizabil și o prioritate pentru Arad și pentru deputatul PNL Sergiu Bîlcea. Accesarea fondurilor trebuie pregătită din timp. În paralel cu demersurile pentru trecerea Cetății în proprietatea municipiului Arad, deputatul Bîlcea a întrebat Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene care sunt mecanismele prin care se gândește Guvernul să aducă sumele de bani pentru Cetatea Aradului, în conformitate cu obligațiile deja asumate în 2020.

  „Răspunsul ministrului ne arată sursa posibilă de finanțare din componenta Turism și Cultură, promovarea celor 12 rute turistice. Una dintre rute este cea a cetăților, o oportunitate de finanțare și pentru Arad. Orașul nostru trebuie să fie pregătit cu documentația necesară, condiția pentru a accesa finanțarea este să avem cel puțin studiul de prefezabilitate la data selectării iar la data semnării contractului să avem studiul de fezabilitate finalizat și toate autorizațiile, documentele necesare lucrărilor. Consider că Aradul trebuie să fie pregătit să ia banii europeni pentru Cetate, este o oportunitate mare pentru care trebuie să muncim eficient”, a declarat deputatul PNL Sergiu Bîlcea.


  Comunicatul de față a fost publicat contra cost. Conținutul acestuia reprezintă în mod exclusiv punctul de vedere al partidului / organizației mai sus amintit/e, pentru care Redacția Special Arad nu-și asumă nicio responsabilitate.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.