miercuri, 19 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Sergiu Bîlcea: „Aradul trebuie să devină mai dinamic și mai atractiv”

  de - | 3 februarie 2023, 8:23 PM | Comunicate contra cost

  0

  Calitatea vieții în Arad va crește odată cu investițiile pregătite pentru următorii ani, a afirmat Sergiu Bîlcea, președintele PNL Municipiul Arad în cadrul unei conferințe de presă în care a fost prezentat bugetul pentru anul 2023.

  „Cererea noastră expresă a fost să avem un buget orientat spre investiții. Aradul este ajutat de investiții mari, cu impact asupra municipiului: centura de sud-est realizată de Consiliul Județean, care ne ajută să închidem inelul de circulație, drumul expres Arad – Oradea, care dublează centura din Gai, calea ferată Arad – Timișoara – Caransebeș, care va scoate o parte din traficul feroviar din Micălaca, construcția Spitalului Matern-Pediatrie. În municipiu este important să închidem proiectele începute, printre care podul de pe strada Andrei Șaguna, zona de agrement de pe Mărului, continuarea reabilitării fațadelor. În următorii ani, Aradul trebuie să devină mai dinamic și mai atractiv, cu o calitate a vieții mai bună. Dacă reușim să pornim valorificarea Cetății Aradului, să refacem Faleza Mureșului, să continuăm investițiile în cartiere, să refacem fațadele clădirilor și să regândim organizarea evenimentelor publice cred că vom atinge acest obiectiv. Calitatea vieții o putem îmbunătăți și prin digitalizare și reducerea birocrației, mediu curat, trafic eficientizat și oportunități de petrecere a timpului liber. Un oraș este viu, colorat când are evenimente, concerte, evenimente sportive, este nevoie de multă muncă. Dacă la nivel de investiții suntem bine, după pandemie au dispărut unele evenimente de care am avea nevoie pentru a reda arădenilor încredere în orașul lor. Bugetul Aradului orientat spre investiții urmărește aceste obiective”, a spus deputatul Sergiu Bîlcea, președintele PNL Municipiul Arad.


  Comunicatul de față a fost publicat contra cost. Conținutul acestuia reprezintă în mod exclusiv punctul de vedere al partidului / organizației mai sus amintit/e, pentru care Redacția Special Arad nu-și asumă nicio responsabilitate.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.