vineri, 14 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Sergiu Bîlcea: „Aradul poate scăpa de mașinile poluante prin programul Rabla Local” (P)

  de - | 25 aprilie 2023, 3:38 PM | Comunicate contra cost

  0

  Prima fază a programului Rabla Local este în plină desfășurare, a anunțat deputatul PNL Sergiu Bîlcea. În prima etapă, până în 28 aprilie, în program se înscriu primăriile.

  „Spre deosebire de celelalte programe Rabla, cei care casează mașini nu sunt obligați să cumpere altele noi. Cetățenii pot primi 3000 de lei pentru mașini de 15 ani sau mai vechi, cu norma de poluare euro 3 sau mai mică. Fondurile vin de la Guvern în proporție de 80% și de la primării, 20%. Consider că este o oportunitate pentru toate localitățile să scape de o parte din vehiculele poluante, în special pentru orașele mari în care sunt multe mașini și avem o poluare mai mare. Ținta Aradului este să caseze 1000 de mașini, sperăm să decurgă totul bine și să fie atins acest obiectiv”, a spus deputatul Sergiu Bîlcea, președintele PNL Municipiul Arad.  Comunicatul de față a fost publicat contra cost. Conținutul acestuia reprezintă în mod exclusiv punctul de vedere al partidului / organizației mai sus amintit/e, pentru care Redacția Special Arad nu-și asumă nicio responsabilitate.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.