miercuri, 24 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Sergiu Bîlcea: „Aradul este inclus în prima etapă de finanțare a traseelor de cicloturism!”

  de - | 26 ianuarie 2023, 5:00 PM | Comunicate contra cost

  0

  Județul nostru beneficiază de o investiție din fonduri europene, pentru cicloturism, pe o distanță de 29 km, anunță deputatul PNL Sergiu Bîlcea. Guvernul a semnat primele 7 contracte de finanțare prin componenta C 11 – Turism și cultură din Planul Național de Redresare și Reziliență (PNRR), în valoare totală de 206.985.394,06 lei. Traseele cicloturistice de 420 km vor fi realizate pe digurile cursurilor de apă administrate de Administrația Națională ”Apele Române” (ANAR), prin structurile teritoriale și vor face parte din rețeaua europeană de trasee EuroVelo.  Licitațiile pentru lucrări vor fi lansate în a doua parte a anului.

  „Pentru Arad este o veste bună, suntem în prima etapă a proiectelor și vom beneficia de investiții pentru turism alternativ și facilități pentru petrecerea timpului liber în natură. În ultimii ani, a crescut semnificativ numărul arădenilor care folosesc bicicletele și al celor care își doresc trasee prin natură. În același timp, orice proiect realizat din fonduri europene este și o investiție în economia locală prin care susținem locurile de muncă. Semnarea acestor contracte este un succes pentru Guvern și pentru Arad”, a declarat deputatul PNL Sergiu Bîlcea.


  Comunicatul de față a fost publicat contra cost. Conținutul acestuia reprezintă în mod exclusiv punctul de vedere al partidului / organizației mai sus amintit/e, pentru care Redacția Special Arad nu-și asumă nicio responsabilitate.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.