miercuri, 21 februarie, 2024

Special Arad Logo

  Sergiu Bîlcea: „Aradul a primit peste 13,4 milioane de lei pentru educație și drumuri”

  de - | 19 august 2022, 12:19 PM | Comunicate contra cost

  0

  Rectificarea de buget pozitivă a Guvernului a adus noi fonduri pentru Arad, destinate în principal educației și drumurilor, a anunțat deputatul PNL Sergiu Bîlcea. Astfel, rectificarea aduce în județul nostru 4,2 milioane de lei pentru drumuri județene și locale, 4,3 milioane pentru educație, în special pentru bursele elevilor și alți 4,9 milioane de lei pentru investiții în școli și învățământ.

  Prima veste bună este aceea că rectificarea bugetară este pozitivă, s-au adunat sume în plus care pot fi realocate. A doua veste bună este că avem bani în plus pentru două domenii prioritare, educația și investițiile locale în infrastructură. În această perioadă, este esențial să putem aducem mai mulți bani către investiții și către susținerea unor categorii sociale, în acest caz pentru bursele elevilor și studenților”, a declarat deputatul Sergiu Bîlcea.


  Comunicatul de față a fost publicat contra cost. Conținutul acestuia reprezintă în mod exclusiv punctul de vedere al partidului / organizației mai sus amintit/e, pentru care Redacția Special Arad nu-și asumă nicio responsabilitate.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.