luni, 24 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Sergiu Bîlcea: „Arădenii au nevoie de investiții și încredere!” (P)

  de - | 27 aprilie 2023, 5:47 PM | Comunicate contra cost

  0

  Podul de pe strada Șaguna este unul dintre exemplele de investiții reușite, a spus deputatul Sergiu Bîlcea într-o conferință de presă organizată pe șantier.

  „Este un proiect la care s-a muncit foarte mult, demarat în 2017, cu finanțare obținută în 2019, pe care ni l-am asumat, este important pentru Arad. În condițiile în care neîncrederea este omniprezentă, acest gen de proiecte este necesar pentru orașul nostru. Avem cinci mari investiții care vor schimba Aradul în perioada următoare iar aceasta este una dintre ele. Mai avem centura de sud-est realizată de Consiliul Județean, la care lucrările vor începe anul acesta, pentru drumul expres Arad – Oradea se lucrează în cele două județe, complexul Matern – Pediatrie și calea ferată Arad – Timișoara – Caransebeș. Sunt în plus trei proiecte deblocate de guvernarea liberală, pasajul peste calea ferată din Micălaca, Palatul Copiilor și curățarea Canalului Mureșel. Economia locală și arădenii au nevoie de investiții și încredere”, a spus deputatul PNL Sergiu Bîlcea.


  Comunicatul de față a fost publicat contra cost. Conținutul acestuia reprezintă în mod exclusiv punctul de vedere al partidului / organizației mai sus amintit/e, pentru care Redacția Special Arad nu-și asumă nicio responsabilitate.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.