joi, 29 februarie, 2024

Special Arad Logo

  Sergiu Bîlcea a înmânat diploma „Arădeni cu care ne mândrim” medaliaților Campionatelor Europene de gimnastică aerobică! (P)

  de - | 24 noiembrie 2023, 9:07 PM | Comunicate contra cost

  1

  Echipa de gimnastică aerobică  a CSM Arad a obținut rezultate excepționale pentru România și pentru Arad la Campionatele Europene din Antalya. Pentru această performanță deosebită, deputatul Sergiu Bîlcea le-a acordat diploma „Arădeni cu care ne mândrim”.

  „Urmăresc de mai multă vreme performanțele tinerelor gimnaste de la CSM, știu eforturile pe care le depun antrenorii, părinții pentru a susține o ramură sportivă care nu beneficiază de finanțări importante. Trebuie să le mulțumim sportivilor de aici care au venit încărcați cu medalii de la Campionatele Europene de juniori din Antalya, pentru că au pus România și Aradul la loc de cinste! Este vorba despre Mellisa Fărcuța, care a câștigat patru medalii de aur (la proba de trio, grup, dance și pe echipe), Maia Balogh, două medalii de aur (la proba de dance și pe echipe) și Alexandru Berbece (medalie de aur pe echipe,  locul 8 la proba de individual masculin  și  locul 7 la proba de pereche). Am fost la sala în care se pregătesc acești copii, am văzut pasiunea lor pentru un sport care nu asigură un viitor financiar important nici măcar pentru cele mai mari performanțe. Este vorba deci despre dragostea față de sport, ambiție și spirit competitiv. Mă bucur pentru succesul lor, avem nevoie de exemple de reușită în sport și în viață pentru toți tinerii din Arad! Felicitări și antrenoarelor din Arad, Elza Fărcuța și Alexandra Cicirean, de asemenea antrenoarelor lotului național, Cristiana Spînu și Mariana Mezei”, a spus Sergiu Bîlcea.


  Comunicatul de față a fost publicat contra cost. Conținutul acestuia reprezintă în mod exclusiv punctul de vedere al partidului / organizației mai sus amintit/e, pentru care Redacția Special Arad nu-și asumă nicio responsabilitate.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  3 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.