InclusivComunicat Ioan Cristina, senator PNL Arad

  de Special Arad | 28 septembrie 2017, 8:45 AM | Inutile

  0

  Comunicat: „Consider că cea mai bună soluție pentru conducerea Ligii Aleșilor Locali este primarul Ineului, Călin Abrudan.
   
  Suntem prieteni apropiați de aproape 20 de ani, îi cunosc foarte bine calitățile de lider, iar dezvoltarea extraordinară a orașului Ineu sub conducerea sa demonstrează capacitățile manageriale ale lui Abrudan.
   
  Am convingerea că este nevoie de o nouă conducere a Ligii Aleșilor, una care să unească aleșii locali pentru a începe construcția atât de necesară filialei noastre. Avem peste 500 de aleși locali în județul Arad, din care majoritatea îl susțin pe Călin Abrudan, fiindu-le evident că doar el poate mobiliza lucrurile.
   
  Îi doresc mult succes prietenului meu Călin și sunt convins că va fi învingător la alegerile de vineri, de la Sebiș!”, declară senatorul PNL.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.