sâmbãtã, 2 decembrie, 2023

Special Arad Logo

  ExclusivSenatorul Ioan Cristina a luat „mălaiul” și s-a dus la „fetițe”, la Bigotti. De atunci e dat dispărut

  de O. Peniță | 15 februarie 2017, 4:54 PM | Pamflet | Recomandările editorilor

  0

  În urmă cu câteva ore, după ce în prealabil a trecut pe la casieria Parlamentului ca să semneze condica, domnul Ioan Cristina, „Neluțu” pentru prieteni, senator liberal de Arad, s-a îndreptat val-vârtej spre Aeroportul Otopeni, acolo unde, cu inima plină, cu buzunarul doldora și mânat de o dragoste inimaginabilă și neîmpărtășită pentru Gheorghe Falcă, șeful său de partid, era pregătit să ia mașinăria aia cu aripi ca să ajungă în Arad.

  Înainte totuși… pentru a fi cât mai prezentabil și, fiind cu cardul doldora de „solda” parlamentară cu care l-a cadorisit județul Arad, senatorul a făcut o vizită în duty-free-urile Aeroportului (chiar nu mai există?) pentru a-și reînnoi garderoba și a nu se lăsa mai prejos decât alți confrați într-ale politicii. Mai ales el însuși…

  Și-a ales costumul, cămășile, puloverele, curelele, le-a băgat în plase, le-a plătit și…. nu știm dacă l-a scăpat treaba aceea mare sau mică sau a văzut pe cineva suspect la Otopeni, dar e cert că a dispărut. Fetele de la Bigotti, acolo unde și-a făcut cumpărăturile… disperate! Ce ne facem? … și-au zis acestea și, în timp ce una a rămas la casă, cealaltă s-a dus să-l caute.

  Nu l-au găsit. Dar, după datele de la cardul de reduceri, au găsit numele și l-au pus în „vitrină”, a se înțelege la vedere pentru oricine vede biletul.

  Ulterior… ca să fim corecți și să nu mai glumim, până la 16, cum a promis telefonic ca se întoarce, nu a ajuns să ia pachetele de firmă cumpărate din Aeroport. Dar probabil că o să ajungă, având în vedere că avionul are decolarea peste 30 de minute.

  P.S. „Acoperiții” care ne-au trimis fotografiile sunt pe urmele acestuia… Le mulțumim.

  16754300_1877886235833944_170103738_n

  16754159_1877886232500611_1909494768_n

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.