Senatorul Adrian Wiener este noul lider al grupului USR din Senatul României

  de - | 6 februarie 2019, 2:42 PM | Comunicate contra cost

  1

  Medicul Adrian Wiener, senator de Arad al Uniunii Salvați România, a fost ales pentru a ocupa poziția de lider al grupului parlamentar din Senat. O responsabilitate semnificativă, în contextul presiunilor tot mai mari ale coaliției guvernamentale la adresa fundamentelor statului de drept.

  Adrian Wiener, senator USR Arad: „Desemnarea mea ca lider de grup reflectă încrederea colegilor, câștigată prin munca susținută pe care am depus-o în Parlament, atât în plen cât și în comisii. Este o mare răspundere, în contextul modului tensionat și adeseori abuziv în care înțelege actuala majoritate să gestioneze activitatea legislativă.

  Mă voi concentra pe deblocarea acelor resorturi care împiedică adoptarea unor proiecte benefice pentru cetățenii României, numai pentru că alianța PSD-ALDE are înțelegeri cu grupuri de interese din diverse domenii. Legi precum cea privitoare la acizii grași trans și care ar putea salva mii de vieți anual trebuie adoptate. La fel și altele.

  Voi susține operaționalizarea mecanismelor la care România s-a asumat în domeniul protecției persoanelor defavorizate, a persoanelor cu dizabilități, a respectării drepturilor omului. Voi continua să reprezint și să susțin interesele pacienților și a angajaților din sistemul de sănătate, precum și ale oricărui cetățean român.

  Nu va fi ușor însă sunt încrezător că alături de colegii din USR voi reuși să pun umărul la schimbarea atât de necesară a clasei politice și a modului de reprezentare a cetățenilor”.

   


  Comunicatul de față a fost publicat contra cost. Conținutul acestuia reprezintă în mod exclusiv punctul de vedere al partidului / organizației mai sus amintit/e, pentru care Redacția Special Arad nu-și asumă nicio responsabilitate.

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Omul acesta chiar are stofa de lider.
   Am participat la multe conferinte, dar cum a vorbit el cu oamenii prezenti, nu a vorbit nimeni. Nu a incercat nici sa se impuna aratand cu degetul spre altii, si nici sa faca scandal, cum fac multi politieni.
   Imi place ca are determinarea de a cauta solutii, fara prea mult tam-tam.
   Din pacate, in USR Arad, exista un personaj, care este prea scandalagiu si prea “violent” in ceea ce priveste comunicarea si solutionarea unor probleme. Iar lucrul acesta ii trage in jos.
   De scandaluri politice suntem satui cu totii.
   Imi plac oamenii de genul: “Pune mana si fa si tu, fara sa arunci pisica moarta in ograda vecinului.”
   Iar domnul Wiener da semne ca este unul dintre ei.

   0 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  2 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.