Semnal de alarmă pentru toți cei care aleg drumul spre Marea Neagră: „Îți aruncă asta în fața mașinii. Sunt bolnavi la cap…”

  de Special Arad | 8 August 2017, 2:23 PM | Naţional

  0

  Un nou mod de a jefui șoferii a apărut într-o localitate aflată pe drumul dintre Constanța și Medgidia. Andrei Nicolae trage un semnal de alarmă pe contul său de Facebook cu privire la pericolul la care se expun cei care conduc spre Marea Neagră.

  Potrivit acestuia, pe drumul Constanța – Medgidia, în zona localității Nazarcea, diverși „oameni bolnavi la cap” așează pe carosabil un manechin îmbrăcat, întors cu fața în jos, așteptând ca șoferii să oprească. Ce se întâmplă ulterior nu se precizează…

  „Atentie, pe timp de noapte, pe drumul Constanta-Medgidia (Nazarcea), in Culmea, se practica un mod ciudat de a insela soferii. Niste oameni bolnavi la cap aseaza un manechin imbracat, intins pe carosabil cu fata la pamant. Acestia se asteapta ca soferii sa opreasca… deci nu cadeti in plasa! Nu stiti ce se poate intampla. SHARE sa afle si altii, poate cineva o sa ia masuri!”,

  avertizează Andrei Nicolae pe Facebook.

  SURSA: reporterntv.ro

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.