miercuri, 28 februarie, 2024

Special Arad Logo

  Celebrul serial „Seinfeld” s-ar putea să aibă o continuare după 25 ani de la stupefianta finală

  de Special Arad | 22 octombrie 2023, 5:55 PM | Film | Pop Culture

  0

  (foto: NBC)

  Co-creatorul și vedeta serialului „Seinfeld”, Jerry Seinfeld, a dat indicii că celebrul serial ar putea avea o continuare în curând, după 25 de ani de la ultimul episod al sezonului 9. Potrivit ScreenRant, comediantul a dezvăluit că „se va întâmpla ceva legat de finalul serialului”, dar nu a oferit încă detalii suplimentare.

  Jerry Seinfeld a dat de înțeles, de asemenea, că Larry David, creatorul serialului, ar fi implicat în noul proiect.

  În timpul unui show de stand-up din Boston, din data de 7 octombrie, Jerry Seinfeld a spus că are un secret în ceea ce privește finalul serialului.

  „Am un mic secret pentru voi despre final… dar nu prea pot spune, pentru că e un secret. Iată ce vă spun, dar nu puteți spune nimănui: ceva se va întâmpla, ceva ce are de-a face cu acel final. Acela nu e sfârșitul. Și exact la ceea ce vă gândiți voi, ne-am gândit și eu, și Larry (n.red. – Larry David, creatorul serialului). Veți vedea!”, a spus Jerry Seinfeld (vezi videoul mai jos).

  Un final neașteptat

  Atât criticii, cât și publicul, au fost consternați de finalul serialului în care Jerry, Elaine, George și Kramer au fost judecați în instanță pentru comportamentul lor mizantropic și au fost condamnați la închisoare.

  Serialul a fost difuzat pentru prima dată în 1989, iar până la ultimul sezon a fost unul dintre cele mai urmărite sitcom-uri de televiziune. Ultimul sezon a fost vizionat de 38 de milioane de oameni, iar finalul serialului a atras aproape 80 de milioane de telespectatori în 1999, scrie Looper, citând The Los Angeles Times.

  Potrivit The New York Times, televiziunea NBC i-a oferit lui Jerry Seinfeld un salariu de 5 milioane de dolari per episod pentru a continua serialul, dar comediantul a refuzat.

  Totuși, cei patru actori principali din „Seinfeld” s-au mai reunit sub diferite forme de la sfârșitul serialului. Un exemplu ar fi în serialul HBO „Curb Your Enthusiasm”, creat de Larry David. De asemenea, în februarie 2014, Jerry Seinfeld, Jason Alexander (George) și Wayne Knight (Newman) au reintrat în rolurile serialului „Seinfeld” pentru un spot difuzat în timpul pauzei Super Bowl XLVIII.

  Oficial, continuarea serialului „Seinfeld” nu este confirmată încă, notează ScreeanRant. Actrița Julia Louis-Dreyfus (Elaine în serial) a mărturisit recent că nu a auzit încă nimic despre o continuare.

  Potrivit ScreenRant, presupunând că serialul primește undă verde de la NBC sau de la un alt post TV rival, studio de film sau platformă de streaming, este de așteptat ca proiectul despre care a vorbit Jerry Seinfeld să sosească cândva între 2025-2027.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.