Șeful revocat al Transelectrica e de negăsit. Acesta e bănuit că și-ar fi falsificat diploma de absolvire a facultății

  de - | 19 septembrie 2019, 6:28 PM | Naţional

  0

  (foto: Agerpres)

  Marius Dănuț Carașol a fost revocat de către Consiliul de Supraveghere al Transelectrica din funcția de președinte al Directoratului companiei și din funcția de membru al Directoratului, a declarat joi la Digi24 președintele Consiliului de Supraveghere Transelectrica, Mircea Coșea. El a spus că instituția nu va face plângere, dar că, din câte a înțeles din presă, Procuratura s-a autosesizat în acest caz, în care șeful Transelectrica este bănuit că și-a falsificat diploma de absolvire a facultății.

  Consiliul de Supraveghere al Transelectrica i-a solicitat lui Carașol documentele de atestare a studiilor, după ce în presă au apărut informații legate de autenticitatea studiilor sale, explicase încă de miercuri, la Digi24, Mircea Coșea.  „L-am sfătuit pe dl. director general, deocamdată mai mult nu putem să facem, să-și rezolve problema printr-o cerere personală pe care s-o facă la Politehnică, în sensul confirmării că există în Foaia matricolă a Universității numele domniei sale, numărul diplomei și anul de absolvire. În al doilea rând, vom face – și lucrul ăsta l-am stabilit acum – vom face și prin proprietari, prin acționari, prin minister (Ministerul Economiei – n.r.) adică, cerere și la minister (Ministerul Educației – n.r.), și la Politehnică, pentru verificarea acestei diplome”, a precizat, miercuri, la Digi24, Mircea Coșea.

  Mai multe detalii pe digi24

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.