Șeful rețelei de socializare Google Plus părăsește compania

  de Special Arad | 27 aprilie 2014, 11:30 AM | Social Media

  0

  Vicepreședintele gigantului IT Google, însărcinat cu activitățile “sociale”, și în special cu rețeaua Google+ care vrea să fie un răspuns la Facebook, a anunțat joi că părăsește compania.

  “Anunț astăzi plecarea mea de la Google, după opt ani”, a scris Vic Gundotra într-un mesaj publicat pe contul său de Google+, fără a oferi detalii privind proiectele sale viitoare, potrivit Agerpres.

  Vic Gundotra a supervizat aplicațiile mobile ale Google, care au permis companiei construirea unui ecosistem rival celui al companiei Apple, în jurul sistemului său de utilizare Android, înainte de a se implica în crearea Google+.

  Caută Special Arad pe Google+

  Fondator gigantului IT, Larry Page, a salutat într-un mesaj pe rețeaua Google+ ‘munca dură și pasiunea’ arătate de Vic Gundotra.

  ‘Tu ai făcut primele arme cu aplicațiile noastre mobile și relațiile cu dezvoltatorii au transformat eforturile noastre disparate în câteva lucruri cu adevărat bune’, a mai declarat el.

  Google+ a fost lansat în spațiul public în 2011, precedenta tentativă de rețea socială a grupului, cu produsul denumit Google Buzz, fiind sortită eșecului. Google+ susține că are 300 de milioane de utilizatori, față de cei 1 miliard ai rețelei Facebook.

  Sursa: romaniatv.net

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.