Șef de la Finanțe, ridicat de DNA Timișoara pentru șpagă! Cu ce sumă a fost prins în flagrant

  de Special Arad | 28 July 2016, 10:18 AM | Regional

  0

  Prins în flagrant pe când încasa o importantă sumă de bani, șeful Finanțelor Oravița a fost încercuit de procurorii ți polițiștii DNA Timișoara. În schimbul banilor avea să-l scape de un control pe un patron de firmă bănuit de evaziune fiscală, spun anchetatorii.

  Astăzi, Goian Costa s-a întâlnit pe o stradă din Reșița cu patronul. Acesta din urma i-a înmânat un plic cu 30.000 de lei. La scurt timp, și-au făcut apariția procurorii și polițiștii anticorupție care l-au ridicat și l-au dus la audieri la Timișoara.

  Șeful Finanțelor Oravița era în vizorul DNA de mai multă vreme. Acesta i-ar fi cerut patronului cei 30.000 de lei pentru a „rezolva” controlul la firma acestuia, care era bănuită de o evaziune fiscală estimată la 1 milion de lei.

  Sursa: www.opiniatimisoarei.ro

   

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.