joi, 18 aprilie, 2024

Special Arad Logo

  Sediul CFR Timișoara sub asediul procurorilor. Suspiciuni de conflict de interese în cazul fostului director

  de - | 13 aprilie 2022, 11:44 AM | Regional

  0

  (foto: Arhivă)

  Procurori din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Timișoara, împreună cu polițiști din cadrul Poliției Transporturi Feroviare Timiș au efectuat astăzi șapte percheziții în județele Hunedoara și Timiș și, din informațiile PRESSALERT.ro, și la sediul CFR Călători Timișoara.

  Vizat de anchetă ar fi fostul director al sucursalei CFR Călători Timișoara, Florin Blăgăilă, care a fost înlocuit din funcție acum 10 zile de ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu. Blăgăilă este suspectat de conflict de interese. Newsteam.ro relata, la începutul acestui an, că în perioda 2014 – 2017 firma deținută de soția fostului director, Blăgăilă Corneluța Rodica, ISAL TIM SRL, a avut zeci de contracte de salubrizare vagoane și spații, lucrări de amenajări interioare și montaj de tâmplărie PVC, chiar cu CFR Călători Timișoara.

  Citeste mai mult pe: pressalert.ro

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.