miercuri, 24 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Secretarul general al USPC a murit în timpul unei transmisiuni live pe Facebook și nimeni dintre cei invitați nu a reacționat timp de o oră

  de - | 13 aprilie 2022, 8:29 AM | Naţional | Recomandările editorilor

  0

  Gheorghe Iancu, Secretar General la „Uniunea Socială Popular Creștină”, a murit sâmbătă în timpul unei transmisiuni live pe Facebook, mai exact în timpul unei reuniuni pe Zoom cu 12 participanți. „Un om moare «în direct» și participanții la flecăreala «teve» sunt prea preocupați; nu-l bagă în seamă, nu sună la 112…”, povestește jurnalistul Horațiu Rădulescu, care a remarcat și incidentul. Gheorghe Iancu a suferit în timpul filmării de sâmbătă ceea ce pare a fi o congestie cerebrală, succedată de stop cardiac, agonizând pe scaun în văzul și ignoranța celorlalți interlocutori, care discutau despre „Prăbușirea României”.

  „Citiți și vă îngroziți!!! De necrezut!

  Un om moare «în direct» și participanții la flecăreala «teve» sunt prea preocupați; nu-l bagă în seamă, nu sună la 112…
  Sunt sigur că o să râmâneți înlemniți. Gata, trec la subiect.
  Mai nou, în ultima perioadă de timp, tot felul de neica nimeni, se joacă de-a «televiziunea»! Fără niciun discernământ. Fac tot felul de «live»-uri, tot felul de discuții publice pe feisbuci, prin videotelefonie și consideră că gata, au un post de televiziune! De noaptea minții, de necrezut!!! Vă rog să nu mă înțelegeți greșit. Fiecare este liber să flecărească ce vrea, cu cine vrea. Problema este însă că după ce că această societate civilă se degradează pe zi ce trece, mulți fac confuzie și chiar cred că vorbesc «pe un post de televiziune»! Eu, care lucrez de peste 32 de ani în presă, și fac o așa zisă emisiune pe platforma România Civică Tv, am grijă de fiecare dată să menționez că este o platformă, care înseamnă cu totul altceva față de un post de televiziune!
  Iată ce s-a întâmplat pe o astfel de platformă, cu ifose de post de televiziune.

  Iuliean Horneț inventator și președinte al Partidului Românilor de Pretutindeni, deține o platformă pe care o denumește «post de televiziune»! În pagina de pe feisbuci, de prezentare a partidului, scrie că este ” Organizaţie non-guvernamentală (ONG)”, și mai scrie că «PRP este un partid de centru stânga, cu valori social-democrate și progresiste inspirate din valorile altor partide de centru-stânga și progresiste din Europa și din lume». De asemenea, Horneț afirmă că partidul său este sprijinit de «Rețeaua Profesioniștilor Renaștem». Nu vreau să intru în detalii, dar să vedeți despre ce «profesioniști» vorbesc. Știți genul acela care se pricep la toate și la tot, inclusiv la presă-televiziune, care sunt cățărați pe un soclu și de la înălțimea aia fac și dreg oral!
  Sâmbătă 9 aprilie, Horneț pe post de moderator al propriei «emisiuni» cu «moderator adjunct» o individă pe nume Mihaela Meresi, a încărcat ecranul telefoanelor, P.C-urilor, laptop-urilor, tabletelor cu imaginea a 12 persoane, adică ei «moderatorii» și zece «invitați»! Și timp de peste două ore în așa zisul «live», și încă alte 35-40 de minute după închiderea acestuia, au discutat de te doare mintea! Un ghiveci total, greu de auzit și de înțeles.

  Numai că în timpul așa zisei «emisiuni» un invitat a murit în direct, și nimeni nu a făcut nimic timp de aproape o oră și jumătate, chiar dacă omul se prăbușise într-o parte pe scaun și … normal, dinspre el numai tăcere. Este vorba de Gheorghe Iancu, Secretar General la «Uniunea Socială Popular Creștină», care începând cu minutul 55 al emisiunii a agonizat nebăgat în seamă de nimeni, chiar dacă acest lucru se vede evident… Stop cardiac, precedat de congestie cerebrală. Un om, un patriot s-a stins «în direct» în nepăsarea «moderatorilor»!

  Aveți în foto argumentele care suțin ceea ce v-am spus. Pe centru – sus, lângă Horneț se vede o parte din umărul omului prăbușit! Am și filmarea dar este prea lungă. Poate pentru procurori nu este…”, scrie jurnalistul pe Facebook.

  Înregistrarea transmisiunii online poate fi vizionată aici.

  Gheorghe Iancu a fost prezent în discuția prin Zoom până la minutul 53 al emisiunii, după care, vizibil, se prăbușise într-o parte pe scaun. Cu toate acestea, discuția invitaților a continuat încă o oră.

  Decesul secretarului general al partidului a fost confirmat într-o postare de Facebook de către Uniunea Populară Social Creștină:

  Sursa: stiripesurse.ro

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.