Seară de povești cu povestitori internaționali la Cărturești

  de Special Arad | 2 octombrie 2015, 11:33 AM | Cultură

  0

  Vineri seara (2 octombrie),de la orele 20:00, librăria Cărturești vă așteaptă cu o seară cu totul specială. Veți auzi „povesti de înțelepciune” spuse de povestitori internaționali din Margaret Read MacDonald și Jeff Gere din SUA, Wajuppa Tossa din Thailanda, Pedro Lopes din Portugalia, Hans Laurens din Danemarca și Adriana Ene din România.

  Evenimentul se desfășoară în cadrul Festivalului Internațional de Povești „Magia Cuvântului”, festival care a ajuns la ediția a IV-a.

  „Poveștile au mereu un mesaj, o înțelepciune, uneori e mai simplu de descifrat, alte ori e mai greu, dar este întotdeauna o bucurie să îl descoperi până la urmă. Aceste povești se adresează în primul rând adulților, pentru că nu au neapărat lumea plină de energie și naivitate a copilăriei, ci conține teme și simblouri pe care numai cei mari le pot gusta. Însă copiii sunt bineveniți oricând în cadrul acestui festival”, spune directorul festivalului, Giorgiana Elena Popan.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.