vineri, 21 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Se termină cu incertitudinile! Inspectoratul Școlar Arad va avea șef nou, de la Ineu

  de Alin Olteanu | 20 iunie 2018, 8:43 AM | Educaţie | Recomandările editorilor

  8

  Noul inspector școlar general al Inspectoratului Școlar Județean Arad va fi numit în funcție astăzi sau mâine. În locul lui Claudius Mladin, se pare că cel propus pentru a ocupa această funcție de conducere este Cosmin Manguci.

  Cosmin Manguci este actualmente consilier județean la Consiliul Județean Arad și profesor la Liceul „Mihai Viteazul” din Ineu unde, în trecut, a ocupat și funcția de director. De asemenea, Manguci este membru al Partidului Social Democrat.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. … va rugam.Vrem sa stim si noi, platitorii de taxe, ce-l califica sa fie ”asezat” pe un asemenea post.CV-ul sa fie complet, frumos si riguros descris.Va multumim si asteptam cu nerabdare CV-ul.Felicitari si multa sanatate noului inspector scolar!

   +12 voturi
   +1
   -1
  2. Am fost colegi de clasă !!! O nulitate, un elev, printre cei mai slabi, nu era bun la nimic!!! Incredibil!!!! Faptul c-a ajuns aici, ne arată cum funcționează țara!!! Doamne fereşte!!!! Am sperat să fie o glumă de prost gust. Vai ş-amar! Manguci Cosmin, inspector şcolar!!!!! Ar fi chiar de râs, dacă nu ar fi atât de gravă situația.

   0 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  0 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.