Se reiau lucrările la rețeaua de canalizare pe Calea Aurel Vlaicu, dar numai noaptea

  de Special Arad | 19 august 2020, 5:22 PM | Știri Arad

  0

  imagine cu rol ilustrativ (foto: arhivă)

  Compania de Apă Arad anunță că se reiau lucrările la rețeaua de canalizare în cadrul contractului CL3 – „Reabilitarea rețelei de canalizare în municipiul Arad și facilitare tratare nămol cu var la Stația de Epurare Arad” și va fi deschis un nou front de lucru pe Calea Aurel Vlaicu în zona sensului giratoriu UTA și intersecția cu str. Cocorilor.

  Datorită faptului că zona este intens circulată, lucrările se vor desfășura pe timpul nopții, în intervalul orar 23-06.

  Conform avizului Comisiei de Sistematizare a Circulației, pe Calea Aurel Vlaicu, în zona sensului giratoriu UTA și în intersecția cu strada Cocorilor, lucrările se vor realiza pe segmente, astfel încât să nu obtureze circulația autovehiculelor iar în dreptul liniilor de tramvai se va interveni pentru reabilitare prin subtraversarea acestora.

  Zonele de lucru vor fi delimitate şi semnalizate cu indicatoare rutiere însoţite de panouri de avertizare.

  Contractul de lucrări CL3 – Reabilitare reţea canalizare în Arad, face parte din Fazarea Proiectului Extinderea şi modernizarea infrastructurii de apă şi apă uzată din judeţul Arad cofinanţat din Fondul de Coeziune prin Programul Operaţional Infrastructură Mare 2014 – 2020 (POIM 2014 – 2020).

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.