joi, 20 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Se pregătesc noi măsuri. Guvernul va lua în discuție locurile unde accesul se va face doar cu certificat de vaccinare

  de Special Arad | 14 septembrie 2021, 11:51 AM | Administraţie | Recomandările editorilor | Știri Arad

  0

  Accesul la evenimentele publice, precum nunți, botezuri sau înmormântări, s-ar putea face doar în baza certificatului digital de vaccinare împotriva COVID-19.

  În acest sens, Comitetul Naţional pentru Situaţii de Urgenţă (CNSU) pregăteşte noi măsuri care ar fi luate în discuţie la şedinţa de Guvern de miercuri, măsuri ce vizează localitățile unde incidența cazurilor este de peste 3 la mia de locuitori.

  În acest moment, hotărârea de prelungire a stării de alertă în România prevede că nu există evenimente organizate acolo unde avem o rată de incidență peste 3 la mia de locuitori.

  Premierul Florin Cîţu a cerut, zilele trecute, ca la nunţile programate în perioada următoare în localităţi în care incidenţa este crescută să fie folosit certificatul de vaccinare.

  Aceeaşi măsură ar urma să se impună şi pentru sălile de sport, restaurante, mall-uri și cinematografe, potrivit sursei citate.

   

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.