ExclusivSe îngroașă gluma la Pecica! A picat testul cu „detectorul de minciuni”

  de Mihai Todoca, Andrei Fuliaș | 10 martie 2017, 4:45 PM | Pecica | Știri Arad

  6

  Titlul inițial: Jaf asupra mașinii Primăriei Pecica! S-au furat zeci de mii de lei!

  Știri Arad. În decursul zilei de ieri, mașina primăriei Pecica, care transporta o sumă de 35 de mii de lei, a fost spartă de către tâlhari. În mașină se afla casierul și șoferul se pare, angajați ai Primăriei,  care a retras suma de bani din Trezorerie pentru a plăti, susțin sursele noastre, ajutorul de lemne destinat bătrânilor.

  Casierul s-a oprit pe drumul de întoarcere (susține chiar acesta), cinci-șapte minute pentru a intra în magazin, în zona unei piețe din Arad, timp în care geanta cu bani a dispărut. Totul s-a petrecut pe o stradă din Arad, iar primarul orașului Pecica, Peter Antal a confirmat pentru Special Arad cele întâmplate.

  Poliția face cercetări pentru identificarea făptașilor.

  UPDATE

  În urma dispariției unei genți care conținea suma de 35.000 de lei, bani pe care un angajat al Primăriei Pecica i-a scos din Trezorerie pentru a fi făcute anumite plăți în numele instituției, polițiștii au demarat ample cercetări pentru a stabili exact care sunt împrejurimile în care au dispărut acei bani.

  Informația inițială arăta că banii ar fi fost sustrași din mașina Primăriei Pecica, în timp ce casierul ar fi coborât pentru a-și face ceva cumpărături. Aflăm astăzi, pe surse, că angajatul Primăriei Pecica ar fi căzut testul poligraf (n. red. – testul cu detectorul de minciuni). Aceleași surse susțin că în locul în care s-ar fi produs jaful, mai exact la ieșirea din Arad spre Pecica, în apropierea ștrandului Bidi, pe jos s-ar fi găsit punga în care ar fi fost banii, dar și câteva benzi elastice cu care ar fi fost legați acei bani.

   

  sursa foto: Arhivă- rol ilustrativ

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Asta-i ca și intr-o poveste cu banca și hoțul care fura 1.000.000$ din banca iar angajații dau sa sune repede la poliție la care directorul băncii spune :
   – stați puțin , poliția va știi când va veni cât a furat? Doar dacă le spune careva , așa ca spune-ți ca au fost furați 2.000.000 și un milion e al nostru . La câta CORUPȚIE e in țara asta , cine știe…

   +2 voturi
   +1
   -1
  2. Asa numai la Pecica se intampla ca primar sa nu asiguri un jandarm cand se merge dupa asa suma de bani !!!!! Toata vina o are primarul sa plateasc el , are de unde sa isi vanda o proprietate din multimile de prorietati !!! Ha ha ha asa primar avem la Pecica

   +3 voturi
   +1
   -1
   • Iete fleosc! Ce “asa suma de bani” vezi? Nu-s nici 8000 euro. Banii astia ii are in buzunar unu care isi cumpara masina din targ duminica. I-ai vazut tu pe cumparatorii de masini insotiti mereu de jandarmi pt ca au “o asa suma de bani”? Tu cu ce gandesti? Ca cu ce ai pe umeri ma indoiesc

    +5 voturi
    +1
    -1
  3. Observ că mi-a fost șters comentariul… Nu înțeleg de ce, nu era trivial sau ofensator, poate doar sarcastic la adresa autorului articolului, care nu cunoaște diferența dintre cele două substantive neutre, explicate mai jos… Asta înseamnă libertatea de exprimare, domnilor ??? Din fericire, l-am memorat, deci pot să-l postez din nou…

   Domnilor jurnaliști, cunoașteți diferența dintre jaf și furt ?
   Jaf = furt săvârșit prin violență; jefuire, jecmăneală; tâlhărie, prădare, devastare.
   Furt = infracțiune care constă în însușirea pe nedrept a unui lucru mobil din posesiunea sau deținerea unei persoane, fără consimțământul sau știrea acesteia; hoție, furătură.
   Dar, na, „Jaf asupra mașinii Primăriei Pecica” dă mai bine decât „Din mașina Primăriei Pecica s-a furat o sumă de bani, în timp ce șoferul era la magazin”, așa e ? 😀

   +11 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  1 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.