sâmbãtã, 13 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Se deschide primul „Primark” în România. Noul magazin va crea 290 de locuri de muncă

  de - | 20 noiembrie 2022, 1:30 PM | Naţional

  0

  (foto: primark.com)

  Retailerul irlandez Primark va deschide pe 15 decembrie primul magazin din Romania, în mall-ul ParkLake din Bucureşti. Reţeaua intră astfel de cea de-a 15-a piaţă şi îşi continuă expansiunea în Europa Centrală şi de Est. Noul magazin va crea 290 de locuri de muncă pentru economia locală din Bucureşti, informează Observatornews.ro.

  „Primark, retailerul internaţional de modă, a anunţat astăzi că primul său magazin din România va fi inaugurat în Bucureşti în preajma sezonului sărbătorilor de iarnă. Situat în centrul comercial ParkLake, acesta se va deschide pentru cumpărători joi 15 decembrie, de la ora 10.00. Inaugurarea marchează un reper important pentru Primark cu intrarea retailerului pe cea de-a 15-a piaţă, o continuare a planurilor sale ambiţioase de extindere în Europa Centrală şi de Est, unde România se va alătura altor pieţe-cheie din Polonia, Republica Cehă şi Slovenia”, anunţă compania.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.