luni, 22 iulie, 2024

Special Arad Logo

  „Se deapană povești”, un proiect ajuns la ediția a 14-a

  de Special Arad | 31 octombrie 2016, 1:00 PM | Cultură

  0

  Proiectul „Se deapană povești” a debutat în anul 2002, în luna septembrie.De la acea dată, poveștile citite, povestite, desenate sau discutate s-au desfășurat la Biblioteca Județeană arădeană, în școli și grădinițe din municipiu și din județ, cu sute și sute de copii.

  Grădinari și elevi de gimnaziu, cu învățători cu tot, s-au bucurat de poveștile copilăriei, au trăit alături de personajele lor preferate.

  Anul acesta proiectul Bibliotecii Județene „A.D. Xenopol” a împlinit 14 ani! Realizatoarea lui, Lucia Bibarț, spune că a crescut și ea odată cu copiii. „Mulțumesc poveștilor și copiilor pentru bucuriile aduse!”, urează Lucia Bibarț pe pagina de Facebook, invitând toți copiii la lectură, vineri, 4 noiembrie, începând cu ora 10:00.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.